ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φορτηγό κίνδυνος - θάνατος κυκλοφορούσε σε κεντρικό δρόμο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φορτηγό κίνδυνος - θάνατος κυκλοφορούσε σε κεντρικό δρόμο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φορτηγό χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας κυκλοφορούσε το μεσημέρι της Τρίτης (16/10) στην Λεωφόρο Σταυρού στο Στρόβολο.

Όπως δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η δημοσιογράφος του ΡΙΚ Σταυριανή Κωνσταντίνου το περιστατικό έγινε στην λεωφόρο Σταυρού το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το φορτηγό όπως δείχνει και η φωτογραφία είχε μέσα τόνους χώμα χωρίς όμως να ακολουθεί κάποιο μέτρο ασφαλείας παρά μόνο το ελλιπές κάλυμμα

Η πόρτα του φορτηγού ήταν ανοικτή ενώ εκτός από τους τόνους χώματος που μπορούσαν να πέσουν έξω από το όχημα φόβο προκαλούν και τα πλαστικά κασόνια.

Δείτε την φωτογραφία και την δημοσίευση της δημοσιογράφου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE