ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 14χρονο και 17χρονο – Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 14χρονο και 17χρονο – Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Συνελήφθησαν δύο ανήλικα πρόσωπα, ηλικίας 14 και 17 ετών για πρόκληση ανησυχίας και επίθεση κατά αστυνομικών.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (16/10), μετά από καταγγελία ότι νεαροί προκαλούσαν ανησυχία στην οδό Ευριπίδου στην Λεμεσό και κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Ομάδα νεαρών, με την θέα των περιπολικών εγκατέλειψαν την σκηνή και στο σημείο έμειναν μόνο ο 14χρονος και ο 17χρονος.

Οι δύο ανήλικοι, εκτός του ότι αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους, φέρονται να επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Τόσο ο 14χρονος όσο και ο 17χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ενημερώθηκαν και ο γονείς τους για το περιστατικό.

Μ. Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ - Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημέρωσε τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ - Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο

Ολοκληρώθηε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μετά και την χθεσινή συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE