ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 14χρονο και 17χρονο – Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 14χρονο και 17χρονο – Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Συνελήφθησαν δύο ανήλικα πρόσωπα, ηλικίας 14 και 17 ετών για πρόκληση ανησυχίας και επίθεση κατά αστυνομικών.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (16/10), μετά από καταγγελία ότι νεαροί προκαλούσαν ανησυχία στην οδό Ευριπίδου στην Λεμεσό και κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Ομάδα νεαρών, με την θέα των περιπολικών εγκατέλειψαν την σκηνή και στο σημείο έμειναν μόνο ο 14χρονος και ο 17χρονος.

Οι δύο ανήλικοι, εκτός του ότι αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους, φέρονται να επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Τόσο ο 14χρονος όσο και ο 17χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ενημερώθηκαν και ο γονείς τους για το περιστατικό.

Μ. Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Στο τραπέζι των συνομιλιών οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη -Το έγγραφο των συγκλίσεων και το στοίχημα της σημερινής συνάντησης με τον Ερχιουρμάν

Στις 15:30 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν, συναντώνται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σε μια νέα προσπάθεια να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις, για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE