ΛΕΜΕΣΟΣ: Το παράκαναν οι ανήλικοι – Απύθμενο θράσος μέχρι τη σύλληψη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το παράκαναν οι ανήλικοι – Απύθμενο θράσος μέχρι τη σύλληψη

Προβληματισμό προκαλούν οι λεπτομέρειές του νέου περιστατικό νεανικής παραβατικότητας, με τους δύο νεαρούς που επιτέθηκαν κατά αστυνομικών το βράδυ της Τετάρτης (17/10) στη Λεμεσό.

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί, μαζί με άλλα πρόσωπα προκαλούσαν ανησυχία με μέλη της Αστυνομίας να φτάνουν στο σημείο για να δουν τί συμβαίνει.

Στη θέα του περιπολικού, νεαρά πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή με ένα 14χρονο και ένα 17χρονο οι οποίοι όταν είδαν τους αστυνομικούς άρχισαν να τους βρίζουν.

Οι νεαροί δεν έμειναν όμως μέχρι εκεί, αφού όταν τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν, οι νεαροί επιδεικνύοντας απύθμενο θράσος, τους επιτέθηκαν σπρώχνοντας τους στο στήθος και το πρόσωπο.

Τελικά, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, 14χρονος και 17χρονος συνελήφθησαν και ενημερώθηκαν οι γονείς τους , ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες που αφορούν την επίθεση και εξύβριση αστυνομικών.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE