ΛΕΜΕΣΟΣ: Το παράκαναν οι ανήλικοι – Απύθμενο θράσος μέχρι τη σύλληψη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το παράκαναν οι ανήλικοι – Απύθμενο θράσος μέχρι τη σύλληψη

Προβληματισμό προκαλούν οι λεπτομέρειές του νέου περιστατικό νεανικής παραβατικότητας, με τους δύο νεαρούς που επιτέθηκαν κατά αστυνομικών το βράδυ της Τετάρτης (17/10) στη Λεμεσό.

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί, μαζί με άλλα πρόσωπα προκαλούσαν ανησυχία με μέλη της Αστυνομίας να φτάνουν στο σημείο για να δουν τί συμβαίνει.

Στη θέα του περιπολικού, νεαρά πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή με ένα 14χρονο και ένα 17χρονο οι οποίοι όταν είδαν τους αστυνομικούς άρχισαν να τους βρίζουν.

Οι νεαροί δεν έμειναν όμως μέχρι εκεί, αφού όταν τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν, οι νεαροί επιδεικνύοντας απύθμενο θράσος, τους επιτέθηκαν σπρώχνοντας τους στο στήθος και το πρόσωπο.

Τελικά, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, 14χρονος και 17χρονος συνελήφθησαν και ενημερώθηκαν οι γονείς τους , ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες που αφορούν την επίθεση και εξύβριση αστυνομικών.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE