ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 6 χρόνια φυλάκιση σε εργολάβο- «Έπιασε» κορόιδο εκπαιδευτικό

ΠΑΦΟΣ: 6 χρόνια φυλάκιση σε εργολάβο- «Έπιασε» κορόιδο εκπαιδευτικό

Το Κακουργιοδικείο Πάφου, επέβαλε 6 χρόνια φυλάκιση στον 56χρονο εργολάβο, που απέσπασε μισό εκατομμύριο ευρώ με ψευδείς παραστάσεις, από εκπαιδευτικό.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της εκπαιδευτικού, ο κατηγορούμενος και τα άλλα δύο πρόσωπα της απέσπασαν 571.145 ευρώ για να την βοηθήσουν να εγκριθεί η κατοικία της ως διατηρητέα και να αποσπάσει αποζημίωση για ανακαίνιση της.

Στην ακροαματική διαδικασία, αναφέρθηκε ότι δεν υποβλήθηκε ποτέ τέτοια αίτηση, ωστόσο η παραπονούμενη ανέθεσε στον κατηγορούμενο και την υλοποίηση εργασιών στην κατοικία της για ανακαίνιση.

Στην απόφαση του δικαστηρίου, λήφθηκε υπόψη το λευκό ποινικό μητρώο του 56χρονου εργολάβου και την παραδοχή του στα αδικήματα, ενώ έκφρασε και την ειλικρινή μεταμέλειά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top