Nέος ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ στην ΑΕΚ με βασικό παίκτη!

Nέος ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ στην ΑΕΚ με βασικό παίκτη!

Στην ΑΕΚ τα έχουν με την τύχη τους καθώς νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε με βασικό ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα ο Ντάνιελ Μόισοφ υπέστει θλάση και έτσι θα απουσιάζει από το παιχνίδι με τη Δόξα για το πρωτάθλημα ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς στις 25/10 στο ΓΣΠ.

Έτσι το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Καταλά να πλαισιώσει τον Μίκελ Γκονζάλεζ στο κέντρο της άμυνας και ευχή όλων είναι να γίνει καλά όσο το δυνατό πιο γρήγορα ο Μόισοφ και να μην υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί στη συνέχεια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE