ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπηρετούσε στην φρουρά του Συλλούρη ο ΜΜΑΔίτης που συνελήφθη για την κομπίνα με τις δυο μεγάλες εταιρείες

Υπηρετούσε στην φρουρά του Συλλούρη ο ΜΜΑΔίτης που συνελήφθη για την κομπίνα με τις δυο μεγάλες εταιρείες

Στην προσωπική φρουρά του προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, υπηρετούσε προ μηνών το στέλεχος της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (Μ.Μ.Α.Δ.) που τέθηκε υπό σύλληψη την Τετάρτη (17/10).

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, το εν λόγω στέλεχος της Αστυνομικής δύναμης ενόσω υπηρετούσε στην φρουρά του κ. Συλλούρη πήρε προαγωγή (πριν από λίγους μήνες). Ακολούθησε η μετάθεσή του για την Μ.Μ.Α.Δ.

Όπως σημειώσαμε την Τετάρτη (17/10), σε βάρος του διερευνάται υπόθεση κλεπταποδοχής.

Σύμφωνα με μαρτυρικό υλικό που έχει στη διάθεσή του το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, υπάλληλοι γνωστής εταιρείας παροχής υπηρεσίων τηλεφωνίας και διαδικτύου καπηλευόμενοι την ιδιότητά τους, εκμεταλλεύονταν προσφορά της εταιρείας τους, σύμφωνα με την οποία κάθε νέος συνδρομητής δικαιούτο να εξαργυρώσει δωροκουπόνι σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών.

Οι δυο πωλητές φέρονταν να συνάπτουν πλαστά συμβόλαια με δήθεν πελάτες και εν συνεχεία να παίρνουν στη βάση της προσφοράς (και της συμφωνίας μεταξύ των δυο εταιρειών) ηλεκτρονικές συσκευές και ακολούθως να τις προμηθεύουν στον αστυνομικό της ΜΜΑΔ. Ο τελευταίος –σύμφωνα πάντα με το υπό εξέταση μαρτυρικό υλικό- αναλάμβανε να προωθήσει για πώληση τις εν λόγω συσκευές.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία την Πέμπτη (18/10), οι δυο υπάλληλοι της εταιρείας παροχ΄γης υπηρεσιών διαδικτύου και τηλεφωνίας - 45χρονος και 33χρονος- φέρονται να απέσπασαν δυο ψευδών παραστάσεων συσκευές συνολικής αξίας €140,000 περίπου.

Στη συνέχεια τα πωλούσαν στον 44χρονο αστυνομικό της ΜΜΑΔ, σε χαμηλότερη τιμή από την αξία τους. Ακολούθως ο 44χρονος φέρεται να τα διέθετε προς πώληση μέσω διαδικτύου.

Ο 33χρονος καταζητείται από την Αστυνομία, ενώ οι άλλοι δυο όπως πρώτο σας ενημέρωσε το ThemaOnline από την Τετάρτη (17/10) έχουν συλληφθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top