ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμη συνεδρεία για την COBALT- Στον "αναπνευστήρα" ή "λουκέτο"

Κρίσιμη συνεδρεία για την COBALT- Στον "αναπνευστήρα" ή "λουκέτο"

Ενώπιον της Αρχής Αδειοδότησης Αεροπορικών Εταιρειών (ΑΤΛΑΣ) που συνήλθε γύρω στις 13:30 υπό τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και `Εργων, Αλέκο Μιχαηλίδη, βρίσκεται το θέμα της εταιρείας Cobalt Air.

Στη συνεδρία κλήθηκε και ο Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας Γρηγόρης Διάκος, προκειμένου, όπως ανέφερε αρμόδια, πηγή "να απολογηθεί" και να εκφράσει τη θέση της εταιρείας πριν ληφθεί απόφαση από την Αρχή για το τι μέλλει γενέσθαι, αν θα υπάρξει δηλαδή αναστολή ή ακύρωση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας.

Ο κ. Διάκος δήλωσε ενωρίτερα σήμερα πως "η δική μας προσπάθεια είναι να γίνει αναστολή της άδειας, δίνοντας μας κάποιο χρονικό περιθώριο εξεύρεσης και νέων επενδυτών".

`Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη συνεδρία της Αρχής, που είχε καθοριστεί πριν τον τερματισμό των πτήσεων της Cobalt Air, ήταν προγραμματισμένο να εξεταστεί και το θέμα της αμερικανικής εταιρείας ελικοπτέρων PHI, η οποία έχει ζητήσει άδεια για μεταφορά ατόμων με ελικόπτερα σε πλατφόρμες γεωτρήσεων και εξόρυξης πετρελαίου.

Ενώπιον της Αρχής βρίσκεται σήμερα και εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Tus Airways, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ενημερώσεων στις οποίες προβαίνουν οι αεροπορικές εταιρείες προς την ΑΤΛΑΣ, τόσο για την οικονομική τους κατάσταση όσο και για θέματα ασφάλειας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top