Β’ Κατηγορία: Τηλεοπτικό το ντέρμπι Οθέλλος-Εθνικός για την 5η αγωνιστική

Β’ Κατηγορία: Τηλεοπτικό το ντέρμπι Οθέλλος-Εθνικός για την 5η αγωνιστική

Σε ρυθμούς πέμπτης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή στην Αθηαίνου.

Ο Οθέλλος Αθηαίνου θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας και με τη στήριξη της ΚΟΠ ο αγώνας (έναρξη στις 19:00) θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές δράσης ο Οθέλλος έχει να επιδείξει απολογισμό έξι βαθμούς από δύο νίκες και δύο ήττες.

Ο Εθνικός Άχνας βρίσκεται στους οκτώ βαθμούς, ένα λιγότερο από τους πρωτοπόρους ΘΟΪ Λακατάμιας και Ομόνοια Αραδίππου, από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και η αναλυτική βαθμολογία, δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ (cfa.com.cy), στην Κατηγορία Διοργανώσεις / Άνδρες Β’ Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE