Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης χαιρέτισε την αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας στην επενδυτική βαθμίδα από τον οίκο αξιολόγησης Fitch, ο οποίος έγινε ο δεύτερος οίκος που βγάζει την κυπριακή πιστοληπτική ικανότητα από την κατηγορία σκουπίδια μετά τον Standard and Poor’s τον προηγούμενο μήνα.
«Στην επενδυτική βαθμίδα και από τους Fitch λόγω ισχυρής ανάπτυξης, πλεονασματικού προϋπολογισμού και πρόσφατων καθοριστικών κινήσεων στον τραπεζικό τομέα. Ευχαριστίες σε όλους για τη συμβολή. Συνεχίζουμε», ανέφερε ο ΥΠΟΙΚ σε σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικού του λογαριασμό στο Twitter.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




