Κωμικοτραγική κατάσταση - Πρόβατο κυνηγά άνθρωπο

Κωμικοτραγική κατάσταση - Πρόβατο κυνηγά άνθρωπο

Πήγε να βοηθήσει τους φίλους του αλλά τελικά κατάντησε εκείνος κυνηγημένος.

Θα παρακολουθήσετε την κωμικοτραγική στιγμή που ένας τεχνίτης πάει να σώσει τους φίλους του από τις μοχθηρές διαθέσεις ενός αρνιού, όταν τελικά ο χνουδωτός νταής τον στριμώχνει κι αυτόν στο βανάκι.

Από το οποίο βγαίνει μετά και τρέχει σαν τρελός για να ξεφύγει από το… αρνί, προλαβαίνοντας στο τσακ να μπει στο όχημά του.

Ο Rikki McKay καθησύχασε τους συναδέλφους του ότι θα το τακτοποιήσει το αρνί, όταν το τελευταίο τα πήρε για άγνωστο λόγο και χτυπούσε με το κεφάλι τη σκάλα τους, όσο περνούσαν μια καμινάδα στην κωμόπολη Minishant της Αγγλίας.

Μόνο που ο 32χρονος υπολόγιζε χωρίς το αρνί, που παραείχε άγριες διαθέσεις για ψύχραιμο διάλογο…

https://www.youtube.com/watch?v=3GwOUbKVRn4

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE