ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: 48χρονος και 58χρονη οι νεκροί- Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των σορών τους

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: 48χρονος και 58χρονη οι νεκροί- Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των σορών τους

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε για τον απεγκλωβισμό των δύο θυμάτων του δυστυχήματος στην περιοχή Λουτρών της Αφροδίτης όταν το όχημά τους κατέπεσε σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων.

 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του άνδρα, 58 χρόνων και της συζύγου του, 48 χρόνων, χρησιμοποιήθηκε από μέλη του Πυροσβεστικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς ειδικό μικρό όχημα διάσωσης για την κάλυψη των δύσκολων διαδρομών του Ακάμα.

Το θανατηφόρο συνέβη στην  τοποθεσία "Κακοσκαλί" στην περιοχή Λουτρών της Αφροδίτης στη Πάφο στις 14:15 και την πτώση του οχήματος αντιλήφθηκε πολίτης. Οι σοροί των δύο, παραλήφθηκαν από σκάφος της λιμενικής. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς όπου ο θάνατος των δύο επισκεπτών πιστοποιήθηκε από ιατρό του νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE