ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μέχρι την επόμενη / Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες…»

«Μέχρι την επόμενη / Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στη Cytavision μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Δόξα (20/10).

Αναλυτικά:

«Είναι η σημαντικότερη νίκη μέχρι την επόμενη. Επιβεβαιώθηκε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο 2ο ημίχρονο βοηθηθήκαμε από τις αλλαγές και αποδείχθηκε ότι υπάρχει βάθος. Κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς».

«Είμαστε ικανοποιημένοι και συνεχίζουμε. Κρατάμε τα θετικά και διορθώνουμε τα αρνητικά γιατί την Πέμπτη είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι»

«Στο παιχνίδι της Πέμπτης θα επιδιώξουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες επιλογές. Ευχαριστούμε τον κόσμο και για την Πέμπτη θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια και συμπαράσταση από τον κόσμο, είναι ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top