ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία του Τραμεζάνι!

Η ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία του Τραμεζάνι!

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται αύριο (21/10) την ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Πάολο Τραμεζάνι θέλει να κάνει ντεμπούτο με το δεξί κόντρα στην αλάνθαστη μέχρι στιγμής ΑΕΛ του Ντούσαν Κέρκεζ. Θα είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του. Δεν γνωρίζουμε αν ο Ιταλός κόουτς θα προτιμούσε να ξεκινήσει με ένα θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο όμως έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά να κερδίσει την ΑΕΛ, να δείξει σημάδια βελτίωσης και έτσι να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις την θητεία του στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Ο αντίπαλος όμως δεν είναι καθόλου εύκολος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη, που θα έρθει στο ΓΣΠ για τη νίκη και το 6 στα 6.

Αυτό είναι και που κάνει την ευκαιρία του Τραμεζάνι μεγάλη για να μπει με το δεξί αύριο στις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ. Η αξία του αντιπάλου και ο βαθμός δυσκολίας μιας αναμέτρησης, κάνει πιο σημαντική τη νίκη. Για να έρθουν οι τρεις πόντοι όμως θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος ο ΑΠΟΕΛ και να είναι οι ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένοι στα 90 λεπτά του ντέρμπι.

Καθρέφτης το γήπεδο και αύριο θα δούμε ποια θα είναι η κατάληξη του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top