ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με φόρα στο ΤΕΣΤ του ΓΣΠ! Στο μυαλό του Κέρκεζ για το πλάνο ενδεκάδας με ΑΠΟΕΛ

Με φόρα στο ΤΕΣΤ του ΓΣΠ! Στο μυαλό του Κέρκεζ για το πλάνο ενδεκάδας με ΑΠΟΕΛ

Με φόρα πάει στο ΓΣΠ η ΑΕΛ του Ντούσαν Κέρκεζ που θέλει να συνεχίσει την τρελή πορεία της στο πιο δύσκολο φετινό της τεστ.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν όλο και πιο ικανοί για να κρατηθούν εκεί. Τα ντέρμπι όμως με τον ΑΠΟΕΛ εδώ και χρόνια αποτελούν μεγάλη υπόθεση για την ομάδα της Λεμεσού και μπορεί οι περσινοί πρωταθλητές να μην βρίσκονται σε καλή φόρμα όμως αυτό το ντέρμπι αποτελεί το μεγαλύτερο τεστ για τον Κέρκεζ και την παρέα του.

Πλάνο ενδεκάδας

Ο Πρόσεκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ. Στο κέντρο της άμυνας, σίγουρος είναι ο μοναδικός παίκτης με τον απόλυτο χρόνο συμμετοχής, 450 λεπτά, σε πέντε παιχνίδια, Αντρέ Τεϊσέιρα. Παρτενέρ του Πορτογάλου αμυντικού θα είναι ένας εκ των Λαφράνς ή Τζούνιορ. Ο Λαφράνς έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού. Στο δεξί αμυντικό άκρο θα είναι ο Τεξέιρα. Για το αριστερό αμυντικό άκρο θα είναι ένας εκ των Αβραάμ ή Γουίλερ. Εάν επιλεγεί ο Αβραάμ τότε ο Γουίλερ θα είναι στον πάγκο και ο Μπενίτεθ στο αριστερό «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αν θα είναι ο Γουίλερ στο αριστερό αμυντικό άκρο, τότε ο Αβραάμ θα είναι στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Μπενίτεθ στον πάγκο.

Στον χώρο του κέντρου, το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, θα είναι δύο εκ των Ζντραβκόφσκι, Γκαθτανάγια και Σίλβα, με τους δύο πρώτους να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Πιο μπροστά από τους δύο ανασταλτικούς χαφ, σε ρόλο επιτελικού μέσου, θα είναι ο Ντα Σίλβα. Στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Τόρρες.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χουράδο. Εάν και εφόσον, ο Ισπανός επιθετικός θεωρηθεί καλύτερα να είναι στον πάγκο, τότε ο Ντούσαν Κέρκεζ θα επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης έναν εκ των δύο Κύπριων, Μυτίδη ή Μακρή. Στις προπονήσεις μεσοβδόμαδα ο Ντούσαν Κέρκεζ το δοκίμασε με τον Μακρή για την κορυφή της επίθεσης και το έχει στο μυαλό του και αυτό το πλάνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top