Δεν κρύφτηκε ο Ζαχίντ: «Ήμασταν πολύ κάτω σε απόδοση»

Δεν κρύφτηκε ο Ζαχίντ: «Ήμασταν πολύ κάτω σε απόδοση»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γκάγιας Ζαχίντ, μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά:

«Δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει το παιχνίδι της. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον αντίπαλο στην έδρα μας να παίζει έτσι.

Ήμασταν πολύ κάτω σε απόδοση και για μένα, δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής.

Η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα είναι τα χαρακτηριστικά που θέλει να εφαρμόσει ο κύριος Τραμεζάνι, αλλά είναι πάντα δύσκολο όταν έρχεται ένας νέος προπονητής στα μέσα της σεζόν.

Κάθε χρονιά είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Μπορεί να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε χρονιά με προβλήματα, αλλά όταν έχεις κατακτήσει έξι σερί χρονιές το πρωτάθλημα, δεν μπορείς να μη λες ότι θα πας για το έβδομο ή να μην παλεύεις γι΄ αυτό μέχρι τέλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE