Δεν κρύφτηκε ο Ζαχίντ: «Ήμασταν πολύ κάτω σε απόδοση»

Δεν κρύφτηκε ο Ζαχίντ: «Ήμασταν πολύ κάτω σε απόδοση»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γκάγιας Ζαχίντ, μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά:

«Δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει το παιχνίδι της. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον αντίπαλο στην έδρα μας να παίζει έτσι.

Ήμασταν πολύ κάτω σε απόδοση και για μένα, δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής.

Η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα είναι τα χαρακτηριστικά που θέλει να εφαρμόσει ο κύριος Τραμεζάνι, αλλά είναι πάντα δύσκολο όταν έρχεται ένας νέος προπονητής στα μέσα της σεζόν.

Κάθε χρονιά είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Μπορεί να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε χρονιά με προβλήματα, αλλά όταν έχεις κατακτήσει έξι σερί χρονιές το πρωτάθλημα, δεν μπορείς να μη λες ότι θα πας για το έβδομο ή να μην παλεύεις γι΄ αυτό μέχρι τέλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE