ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κρύφτηκε ο Μακρής! «Πέρσι δεν πήρα ευκαιρίες-Έχω πολλά να δείξω»! Ηχηρή ατάκα για ΚΑΡΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν κρύφτηκε ο Μακρής! «Πέρσι δεν πήρα ευκαιρίες-Έχω πολλά να δείξω»! Ηχηρή ατάκα για ΚΑΡΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίλησε με το πέρας του ισόπαλου αγώνα, ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, στα ΜΜΕ ο διεθνής Κύπριος επιθετικός της Λεμεσιανής ομάδας, Ανδρέας Μακρής.

Αναλυτικά:

Σχόλιο για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για τους ουδέτερους οπαδούς.  Είδαμε δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, η κάθε μία ομάδα για τους δικούς της λόγους.  Έγινε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι από πλευράς τακτικής και ποιότητας.  Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.  Το θέμα είναι ότι δεν χάσαμε.  Είναι μία ισοπαλία μέσα στο ΓΣΠ απέναντι στην πρωταθλήτρια Κύπρου. Το παίρνουμε σαν θετικό.  Κρατήσαμε το μηδέν πίσω και βλέπουμε τη συνέχεια».

Το ότι βρέθηκε απέναντι στην προηγούμενη του ομάδα: «Είναι κάτι το οποίο οι ποδοσφαιριστές θα το ζήσουν σε κάποια φάση.  Όπως και να ΄χει, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως έρχονται στη ζωή τους.  Ο καθένας ξέρει πως να διαχειριστεί την πίεση.  Πιστεύω ότι το έκανα πάρα πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Το χειροκρότημα τη στιγμή της αλλαγής του από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρα, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουν την προσπάθεια την οποία κάνεις.  Και οι οπαδοί της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ με χειροκρότησαν και είμαι ικανοποιημένος.  Τώρα είμαι παίκτης της ΑΕΛ και θα προσπαθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Ποιος ο στόχος του στην ΑΕΛ: «Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ενδεκάδα, να είμαι στα πλάνα του προπονητή μου, και θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι εκεί, να βοηθήσω την ομάδα, αλλά και προσωπικά να δείξω ότι αξίζω τις ευκαιρίες που παίρνω, αλλά και το ότι πέρσι είχα πάρα πολλά να δώσω στην ομάδα που ήμουνα, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία.  Τώρα είναι από το χέρι μου να κάνω ότι μπορώ για να μπορέσω στη συνέχεια να βοηθήσω με όποια ομάδα και να αγωνίζομαι».

Μήνυμα στον κόσμο: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν περισσότεροι σε σχέση με τα άλλα εκτός έδρας παιχνίδια.  Είναι ένα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ.  Είναι κρίμα να βλέπουμε αυτή την εικόνα στα γήπεδα.  Πόσοι, να υπάρχουν έξι χιλιάδες στο ΓΣΠ, ούτε τόσοι… Είναι κρίμα»!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφτασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο πρώτος από τους μοναχούς που θα προβεί σε κατάθεση ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top