ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται εκ νέου βροχές

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται εκ νέου βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα, µέχρι και την Τετάρτη (24/10).

Την Δευτέρα (22/10) θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα πυκνώνουν ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα ορεινά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ και αργότερα, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ πιθανό να σηµειωθούν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά και βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα καταστούν σταδιακά µέτριοι 4 και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα, στα ανατολικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (23/10) και την Τετάρτη (24/10) νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, νωρίς το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το βράδυ της Τετάρτης αναµένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη και την Τετάρτη, παραµένοντας πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Πέµπτη (25/10) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top