«Σκάει» μεταγραφή-βόμβα! Ποια ομαδάρα τα… σκάει στην Μπάρτσα και για ποιον (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Σκάει» μεταγραφή-βόμβα! Ποια ομαδάρα τα… σκάει στην Μπάρτσα και για ποιον (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Για την απόκτηση του Μάλκομ της Μπαρτσελόνα θα κινηθεί τον Ιανουάριο η Άρσεναλ.

Το καλοκαίρι έγινε «χαμός» για το ποια ομάδα θα τον κάνει δικό της. Λογικό εδώ που τα λέμε. Ο Μάλκομ πέρυσι έκανε σπουδαία πράγματα με τη φανέλα της Μπορντό.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε στις… λεπτομέρειες και έκανε δικό της τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, από τότε μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί ελάχιστα με τους «μπλαουγκράνα».

Γι’ αυτό το λόγο και θέλει να φύγει… τρέχοντας από τους Καταλανούς. Ήδη οι πρώτες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν είναι αρκετές. Μία από αυτές που παίζει δυνατά είναι και η Άρσεναλ.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η καταλανική εφημερίδα «Sport«. Οι «κανονιέρηδες» τα πηγαίνουν περίφημα σε Premier League κι Europa League και ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή με τις ικανότητες του Μάλκομ που θα τους… απογειώσει.

Οι Άγγλοι επιθυμούν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους σε πρώτη φάση ως δανεικό. Σε περίπτωση που τους αφήσει ικανοποιημένους τότε δεν αποκλείεται να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, ώστε να τον κρατήσουν μόνιμα στο «Έμιρεϊτς«.

Ωστόσο, η Άρσεναλ δεν παίζει μόνη της, αφού υπάρχει και η… γειτόνισσα, Τότεναμ, που τον έχει στη λίστα της.

Πηγή: www.talentabout.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE