Ένταση και πυροβολισμοί στον οικισμό «Αγία Σοφία»

Ένταση και πυροβολισμοί στον οικισμό «Αγία Σοφία»

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» στα Διαβατά, δυτικά της Θεσσαλονίκης, όπου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσαν πυροβολισμοί.

Στην περιοχή μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μία κινητή μονάδα, η οποία, πιθανότατα λόγω της επικρατούσας έντασης, έμεινε σε σημείο εκτός του οικισμού.

Η κατάσταση φαίνεται να εκτονώθηκε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, τα ασθενοφόρα αποχώρησαν χωρίς να παραλάβουν κάποιο τραυματία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο εφημερεύον νοσοκομείο «Παπανικολάου», χωρίς να έχει γίνει όμως γνωστή η κατάστασή του.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE