«Δεν είναι σημαντικός ο Ρέζα – Είμαι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν είναι σημαντικός ο Ρέζα – Είμαι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στα ΜΜΕ, μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, ο Ιρανός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Ρέζα Κουτσιανεζάντ.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι με τον νέο προπονητή και είχαμε μόνο 10 μέρες να προετοιμαστούμε.

Πήραμε ένα πόντο και θεωρώ ότι η ισοπαλία είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια, να βελτιωθούμε.

Η δουλειά μου είναι να σκοράρω. Πιστεύω ότι μπορώ να βάλω πολλά γκολ, αλλά τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Αυτή την στιγμή δεν είναι σημαντικός ο Ρέζα, αλλά η ομάδα.

Πρέπει να αποδεχτώ το σύστημα που παίζουμε και να συνεχίσω να παλεύω. Είμαι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν.

Είμαι αισιόδοξος και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έρθουν οι πόντοι. Όπως είδαμε σήμερα παίξαμε καλά αμυντικά και επιθετικά πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα.

Προηγουμένως παίζαμε διαφορετικά και με το νέο προπονητή προσεγγίζουμε τα παιχνίδια διαφορετικά. Ήρθε νέος προπονητής και έφερε νέα φιλοσοφία.

Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέλει και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE