ΔΙΕΘΝΗ

Εκρηκτικοί μηχανισμοί σε σπίτια πρώην πλανηταρχών - Εκκενώνονται κτίρια ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη - VIDEO

Εκρηκτικοί μηχανισμοί σε σπίτια πρώην πλανηταρχών - Εκκενώνονται κτίρια ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη - VIDEO

Έστειλαν δέματα με εκρηκτικούς μηχανισμούς σε Ομπάμα και Κλίντον.

Νεώτερη ενημέρωση αναφέρει ότι εκκενώθηκαν κτίρια που υπάρχουν ΜΜΕ στην Νέα Υόρκη όπως το CNN.

Δείτε στο βίντεο την ανακοίνωση τους όταν βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση με Ουάσινγκτον:

Προηγούμενη ενημέρωση:

Εκρηκτικούς μηχανισμούς, παρόμοιους με αυτόν που είχε βρεθεί προ ολίγων ημερών στο σπίτι του Τζορτζ Σόρος, έστειλαν στη Χίλαρι Κλίντον και τον Μπάρακ Ομπάμα.

Δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί εντοπίστηκαν ανάμεσα στα δέματα της αλληλογραφίας της πρώην αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik οι μηχανισμοί βρέθηκαν, σύμφωνα με τους New York Times, κατά τη διάρκεια ελέγχου των φακέλων αλληλογραφίας, ωστόσο, παραμένει άγνωστο το πως έφτασαν μέχρι εκεί.

Οι πυροτεχνουργοί που εξέτασαν τους μηχανισμούς συμπέραναν πως μοιάζουν με αυτόν που είχε αποσταλεί στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου, Τζορτζ Σόρος, πριν λίγες ημέρες.

Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ σε δήλωση της ανέφερε ότι «έχει στην κατοχή της δύο ύποπτα πακέτα που απευθύνονται σε πρόσωπα που προστατεύονται από τη Μυστική Υπηρεσία», και τα οποία ήταν η κα. Κλίντον και ο κ.Ομπάμα.

Το δέμα που προοριζόταν για την Κλίντον βρέθηκε αργά την Τρίτη (23/10) από ειδικό τεχνικό της υπηρεσίας, που ελέγχει την αλληλογραφία που προορίζεται για το γραφείο της.

Το πακέτο για τον πρώην Πρόεδρο παρελήφθη από προσωπικό της Μυστικής Υπηρεσίας στην Ουάσιγκτον, το πρωί της Τετάρτης (24/10).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top