ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ για το ρολό στον Γκαρθία!

Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ για το ρολό στον Γκαρθία!

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό στο ματς των «ασπρόμαυρων» με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ. Παράλληλα, του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα για την ίδια περίοδο.

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή επιβλήθηκε στον οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος πριν από την έναρξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στις 25 Φεβρουαρίου του 2018, πέταξε το ρολό ταμειακής μηχανής στον Οσκαρ Γκαρσία, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου τόνισε πως δεν τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού και επισημάνθηκε ότι δεν υπήρξε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά μέσα στην πανηγυρική ατμόσφαιρα που υπήρχε πέταξε και εκείνος ένα ρολό ταμειακής μηχανής που πέτυχε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Το δικαστήριο έκρινε ότι στην προκειμένη περίπτωση έχει διαπραχθεί αδίκημα και για αυτό του επέβαλλε τη συγκεκριμένη ποινή του ενός έτους με αναστολή, ενώ η τιμωρία του δεν είχε να κάνει με τον φάκελο που είχε ο κατηγορούμενος στην αστυνομία.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του δύο ώρες πριν, κατά τη διάρκεια και δύο ώρες μετά τη λήξη κάθε αγώνα που θα δίνει σε ομαδικά αθλήματα για τα επόμενα δύο χρόνια.
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο δεν έδωσε το παρών ο Όσκαρ Γκαρθία, αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top