ΚΥΠΡΟΣ -ΟΞΥΜΩΡΟ: Ζητούν από πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών να ξεχρεώσει τις οφειλές του ενώ είναι στη φυλακή!

ΚΥΠΡΟΣ -ΟΞΥΜΩΡΟ: Ζητούν από πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών να ξεχρεώσει τις οφειλές του ενώ είναι στη φυλακή!

Ένα οικογενειακό δράμα εκτυλίσσεται στην Κύπρο, όπου άνδρας βρίσκεται στη φυλακή για οφειλές τις οποίες καλείται να ξεχρεώσει η οικογένειά του, χωρίς αυτό να καθίσταται δυνατό.

Του Μιχάλη Μενελάου

Για οφειλές στις κοινωνικές ασφαλίσεις βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές άνδρας, ο οποίος είναι παντρεμένος με δυο ανήλικες κόρες.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο εν λόγω άνδρας, βρίσκεται στις φυλακές περίπου ένα μήνα, ενώ καλείται να αποπληρώσει τα χρέη του, ενόσω ο ίδιος είναι φυλακισμένος.  

Η σύζυγος του προσπαθεί να μαζέψει το ποσό για εξόφληση των χρεών του άνδρας της, ούτως ώστε να αποφυλακιστεί.

Έργο καθόλου εύκολο, καθώς τα ελάχιστα χρήματα, που είναι το εισόδημα της οικογένειας, διατίθενται στις ανάγκες του σπιτιού και στην ανατροφή των δυο ανήλικων παιδιών τους.

Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας προσπαθεί να την στηρίξει, χωρίς όμως να μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά.

Τα δυο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, βρίσκονται σε δυσχερή θέση, με την μια εκ των δυο θυγατέρων να αρνείται να μεταβεί στο σχολείο της, καθώς γίνονται δέκτες σχολίων της φυλάκισης του πατέρα τους.

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον Γενικό Εισαγγελέα και τη Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, η οικογένεια ζητεί την αποφυλάκιση του οφειλέτη, ούτως ώστε να μπορέσει να εργαστεί και να αποπληρώσει τα χρέη του, για να αρθεί η δύσκολη οικογενειακή κατάστασή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE