ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τάμαρι τον έβαλε σε ΘΕΣΗ οδηγού!

Ο Τάμαρι τον έβαλε σε ΘΕΣΗ οδηγού!

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού Αλκή-ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε με το αποτέλεσμα να είναι στο 0-0.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε το παιχνίδι και προσπάθησε να βρει ένα γρήγορο γκολ. Η Αλκή όμως πατούσε καλά, ήταν σωστά στημένη μεσοαμυντικά και δεν επέτρεπε στους περσινούς πρωταθλητές να απειλήσουν.

Στο 15′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία καθώς μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Παναγή και πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Αλκής έδιωξαν τον κίνδυνο.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ, όμως η ομάδα του Τραμετσάνι είχε καλή μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα και έτσι δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Επιθετικά ήθελε να βρει τη λύση η ομάδα της Λευκωσίας και ο Ζαχίντ στο 41′ σημάδεψε το δοκάρι του Παναγή. Το 0-0 λοιπόν παρέμενε και μπήκαμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Εκεί μίλησε η ποιότητα του Τάμαρι καθώς ο Ιορδανός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα της Αλκής και στο 45+1′ έκανε το 0-1 για τον ΑΠΟΕΛ.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, κάτι που ήθελε να καταφέρει ο Τραμετσάνι, ενώ ο Σακκάς από πλευράς Αλκής σαφώς και δεν θα είναι ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top