Ολοκλήρωσαν για Ερμή οι «ερυθρόλευκοι» – Η αποστολή του «Πούρσα» (PIC)

Ολοκλήρωσαν για Ερμή οι «ερυθρόλευκοι» – Η αποστολή του «Πούρσα» (PIC)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας για το Κυριακάτικο (28/10) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Ελλαδίτης προπονητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Βεσελόφσκι, Αλβμπόγκε, Σεργίου, Φουστάρ, Ντοβάλε, Λεμέσιος, Σικόρσκι, Κίνγκσλεϊ, Αζίζ, Θεοδώρου, Ντομίνγκεζ, Κωστή, Παύλου, Σιαθάς, Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Νικολάου, Κωνσταντή, Τιάγκο, Νουρ, Κορρέια, Ελουντού.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα των «ερυθρολεύκων»:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE