ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καμπανάκι το πρόσφατο… «χαστούκι» – Το σκηνικό στο αγωνιστικό κομμάτι

Καμπανάκι το πρόσφατο… «χαστούκι» – Το σκηνικό στο αγωνιστικό κομμάτι

Φυλάνε στο… συρτάρι των αναμνήσεων τις εμπειρίες που απεκόμισαν την Πέμπτη στην «Commerzbank Arena». Δεν τους ένοιαξε ιδιαίτερα που έχασαν, πάλι καλά που το σκορ έμεινε στο 2-0 βάσει της συνολικής εικόνας της αναμέτρησης με την Άιντραχτ.

Ο μεγάλος στόχος του Απόλλωνα είναι το πρωτάθλημα, το επαναλαμβάνουν με κάθε ευκαιρία οι διοικούντες την ομάδα. Παραμονές του αγώνα με τους Γερμανούς, σε δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, φρόντισε να το υπενθυμίσει ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ομάδας Φανούρης Κωνσταντίνου.

Οι κυανόλευκοι παίζουν αύριο με τη Δόξα εκτός έδρας, όπου στοχεύουν σε συνέχιση της αλάνθαστης πορείας. Το «χαστούκι» που έδωσε στον ΑΠΟΕΛ πριν μερικές εβδομάδες η ομάδα της Κατωκοπιάς, λειτουργεί ως καμπανάκι προειδοποίησης για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους παίχτες. Ότι θα χρειαστεί να φανερώσει η ομάδα τον δυνατό χαρακτήρα και των σοβαρότητα των προηγούμενων εντός των τειχών υποχρεώσεων, για να πιστωθεί στο λογαριασμό τους το έκτο φετινό τρίποντο.

Εξαιρετική αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φώτη Παπουλή, επειδή απεκόμισε ένα χτύπημα στο δάκτυλο στο παιχνίδι της Πέμπτης στη Γερμανία. Το θετικό είναι ότι υπολογίζεται για τις θέσεις εξτρέμ ο Αντριάν Σαρδινέρο. Ο Ισπανός είχε πάει και στην Φρανκφούρτη, λογικά είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην επίσημη αγωνιστική δράση. Ο Γάλλος Νταβίτ Φαουμπαλά, ακόμα δεν έγραψε χρόνο συμμετοχής. Σε κάποια στιγμή θα τον φωνάξει κι αυτόν ο προπονητής. Γι αυτό άλλωστε τον έφεραν αρχές Σεπτεμβρίου, για να έχουν… βάθος στις επιλογές. Ο Φαουμπαλά παίζει εξτρέμ, αλλά και ως κεντρικός επιθετικός. Στη λίστα απουσιών θα είναι και αύριο, οι Γιούστε και Μπρου (θέλει ακόμα μια-δυο εβδομάδες για να επανέλθει).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top