LIFESTYLE

Η Κύπρια πρωταγωνίστρια ζήτησε την «αποδέσμευσή» της από την Γαλάτεια  

Η Κύπρια πρωταγωνίστρια ζήτησε την «αποδέσμευσή» της από την Γαλάτεια  

Ζήτησε να αποδεσμευτεί από την σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ, Γαλάτεια, η Κύπρια ηθοποιός και ο λόγος είναι άλλη συνεργασία με την οποία έχει δώσει τα χέρια... 

Ο λόγος γίνεται για την Κρίστη Παπαδοπούλου, η οποία ζήτησε να αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις της στην σειρά εποχης του ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια».

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κρίστης στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα δεν μπορούν να συνδυαστούν με τον ρόλο της στην Γαλάτεια.

Η Κρίστη Παπαδοπούλου θα απουσιάζει από την παραγωγή μέχρι τον Ιανουάριο, αφού θα πρωταγωνιστεί σε θεατρική παραγωγή που ανεβαίνει στην Αθήνα και έχει σχέση με την ζωή του Διονύσιου Σολωμού.

Όσον αφορά στην συμμετοχή της στην δραματική σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ, όπως γράφει το Tv Μανία μπαίνει για λίγο στον πάγο, όπου θα ολοκληρωθούν οι παραστάσεις στην Ελλάδα.

Ετσι η τηλεοπτική Λυδία θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο μετά την αποκάλυψη του Στράτου για το σχέδιο που ετοίμαζε εναντιον του σε συνεργασία με τον Φοίβο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top