ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Έτοιμη η πρόταση Καδή για αναβάθμιση του οδικού δικτύου Ακάμα

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Έτοιμη η πρόταση Καδή για αναβάθμιση του οδικού δικτύου Ακάμα

Ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδή προτίθεται την ερχόμενη Πέμπτη να παρουσιάσει στο Υπουργικό Συμβούλιο πρόταση για άμεση αναβάθμιση του συνόλου του οδικού δικτύου στον Ακάμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς, ο κ. Καδής ενημέρωσε για την πρόθεσή του τους παράγοντες του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Γεωργίας, ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξήγησε εκ νέου τους θανάσιμους κίνδυνους για όσους διέρχονται από τον δρόμο Λουτρών Αφροδίτης προς Ακάμα.

Μετά την επικοινωνία, αποφασίστηκε η αναστολή των μέτρων που προγραμματίζονταν. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «προσμετρώντας την αξιοπιστία του κ. Υπουργού, στα πλαίσια της καλής θέλησης και του γεγονότος ότι έγνοια μας είναι το αποτέλεσμα, δηλαδή η αναβάθμιση του δρόμου και όχι η αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση, αποφασίσαμε να ανασταλούμε τα εξαγγελθέντα μέτρα μας μέχρι τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου».

Στις 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την υπόσχεση του Υπουργού, που επικαλείται ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς, τα συνεργεία του Τμήματος Δασών θα ξεκινήσουν εργασίες για ουσιαστική αναβάθμιση. Συνεπώς, καταλήγει, δεν θα προχωρήσουν οι ίδιες οι κοινότητες να φτιάξουν τον δρόμο αλλά θα αναμένουν τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top