Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Απεργία άρχισαν σήμερα Τετάρτη (31/10) οι εργαζόμενοι της J&P [ TEN GROUP SERVICES ] που ανήκουν στις συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ , ΔΕΟΚ, με στόχο να πληρωθούν τα οφειλόμενα από την εταιρεία.

 

Οι εργαζόμενοι, πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 1300.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων της ΣΕΚ, Γιαννάκης Ιωάννου, η απόφαση για απεργία λήφθηκε αφού παρά τις διαβουλεύσεις, η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στην επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν θέλει ειρηνική λύση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία

Νέα προειδοποίηση απέναντι στην Ουκρανία έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν τονίζοντας ότι «αν το Κίεβο δεν επιθυμεί να επιλύσει το ζήτημα ειρηνικά, η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους της με τη χρήση βίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE