Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Απεργία άρχισαν σήμερα Τετάρτη (31/10) οι εργαζόμενοι της J&P [ TEN GROUP SERVICES ] που ανήκουν στις συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ , ΔΕΟΚ, με στόχο να πληρωθούν τα οφειλόμενα από την εταιρεία.

 

Οι εργαζόμενοι, πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 1300.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων της ΣΕΚ, Γιαννάκης Ιωάννου, η απόφαση για απεργία λήφθηκε αφού παρά τις διαβουλεύσεις, η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στην επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE