Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Απεργία άρχισαν σήμερα Τετάρτη (31/10) οι εργαζόμενοι της J&P [ TEN GROUP SERVICES ] που ανήκουν στις συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ , ΔΕΟΚ, με στόχο να πληρωθούν τα οφειλόμενα από την εταιρεία.

 

Οι εργαζόμενοι, πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 1300.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων της ΣΕΚ, Γιαννάκης Ιωάννου, η απόφαση για απεργία λήφθηκε αφού παρά τις διαβουλεύσεις, η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στην επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ - «Συζητούμε για ηλεκτρικές διασυνδέσεις και με άλλες γειτονικές χώρες»

Την πρόθεση της Λευκωσίας να προχωρήσει σε νέες ηλεκτρικές διασυνδέσεις με γειτονικά κράτη, ενισχύοντας τον περιφερειακό ρόλο της Κύπρου στον ενεργειακό χάρτη, ανέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ομιλία του στο 13ο Ενεργειακό Συμπόσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE