Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Απεργία άρχισαν σήμερα Τετάρτη (31/10) οι εργαζόμενοι της J&P [ TEN GROUP SERVICES ] που ανήκουν στις συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ , ΔΕΟΚ, με στόχο να πληρωθούν τα οφειλόμενα από την εταιρεία.

 

Οι εργαζόμενοι, πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 1300.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων της ΣΕΚ, Γιαννάκης Ιωάννου, η απόφαση για απεργία λήφθηκε αφού παρά τις διαβουλεύσεις, η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στην επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.