Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Έξω από το υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι της J&P – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Απεργία άρχισαν σήμερα Τετάρτη (31/10) οι εργαζόμενοι της J&P [ TEN GROUP SERVICES ] που ανήκουν στις συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ , ΔΕΟΚ, με στόχο να πληρωθούν τα οφειλόμενα από την εταιρεία.

 

Οι εργαζόμενοι, πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας η οποία θα ολοκληρωθεί στις 1300.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων της ΣΕΚ, Γιαννάκης Ιωάννου, η απόφαση για απεργία λήφθηκε αφού παρά τις διαβουλεύσεις, η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στην επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE