ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε η μητέρα του πατέρα δυο ανήλικων που κατέληξε στην φυλακή για οφειλές στις Κοιν. Ασφαλίσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε η μητέρα του πατέρα δυο ανήλικων που κατέληξε στην φυλακή για οφειλές στις Κοιν. Ασφαλίσεις

Απεβίωσε η την Τετάρτη (31/10) μητέρα του συμπολίτη μας, πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, που βρίσκεται εδώ και περίπου έναν μήνα στις Κεντρικές Φυλακές για οφειλές προς τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

Όπως πληροφορηθήκαμε εντός της ημέρας, η 78χρονη που όπως σας ενημερώσαμε τη Δευτέρα (29/10) είχε εισηχθή εκτάκτως στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαίως, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Την περίπτωση είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το ThemaOnline την περασμένη Παρασκευή (26/10) εστιάζοντας στο οξύμωρο της σχετικής νομολογίας. Εξηγούσαμε ότι η σύζυγος του φυλακισθέντα αδυνατούσε να συγκεντρώσει το οφειλόμενο στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις ποσό. Τονίζαμε ότι μόνο ο φυλακισθέντας θα μπορούσε να κάνει ενέργειες για διευθέτηση των οφειλών του, αλλά η φυλάκισή του δεν του επέτρεπε να ενεργήσει σχετικά. Σημειώναμε ακόμη ότι οι δυο ανήλικες κόρες του φυλακισθέντα, είχαν επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά από την εξέλιξη με την υπόθεση του πατέρα τους.

Τη Δευτέρα (29/10) όταν επανήλθαμε στο θέμα, υπήρξε άμεση αντίδραση από την Πολιτεία, αφού ευαισθητοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι (Προεδρικό, υπουργός Δικαιοσύνης, διευθύντρια τμήματος Κεντρικών Φυλακών, Γενικός Εισαγγελέας).

Ο συμπολίτης μας για την ώρα παραμένει στις Κεντρικές Φυλακές…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top