ΛΕΜΕΣΟΣ: Την βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι – Στις Κεντρικές ο Μιχάλης Σαλμάς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι – Στις Κεντρικές ο Μιχάλης Σαλμάς

Κάτοικος... Κεντρικών Φυλακών θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο 37χρονος Μιχάλης Σαλμάς, σύμφωνα με απόφαση του μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού. 

Ποινή πέντε χρόνων φυλάκισης επιβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (1/11) στον 37χρονο Μιχάλη Σαλμά για δύο υποθέσεις βιασμών που διαπράχθηκαν το 2016 στην Λεμεσό.

Για μια εκ των δυο υποθέσεων αντιμετώπιζε κατηγορία απαγωγής. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, μετά τον βιασμό του ενός θύματος των αρρωστημένων ορέξεών του, το κλείδωσε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE