ΛΕΜΕΣΟΣ: Την βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι – Στις Κεντρικές ο Μιχάλης Σαλμάς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι – Στις Κεντρικές ο Μιχάλης Σαλμάς

Κάτοικος... Κεντρικών Φυλακών θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο 37χρονος Μιχάλης Σαλμάς, σύμφωνα με απόφαση του μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού. 

Ποινή πέντε χρόνων φυλάκισης επιβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (1/11) στον 37χρονο Μιχάλη Σαλμά για δύο υποθέσεις βιασμών που διαπράχθηκαν το 2016 στην Λεμεσό.

Για μια εκ των δυο υποθέσεων αντιμετώπιζε κατηγορία απαγωγής. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, μετά τον βιασμό του ενός θύματος των αρρωστημένων ορέξεών του, το κλείδωσε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE