ΛΕΜΕΣΟΣ: Την βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι – Στις Κεντρικές ο Μιχάλης Σαλμάς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι – Στις Κεντρικές ο Μιχάλης Σαλμάς

Κάτοικος... Κεντρικών Φυλακών θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο 37χρονος Μιχάλης Σαλμάς, σύμφωνα με απόφαση του μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού. 

Ποινή πέντε χρόνων φυλάκισης επιβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (1/11) στον 37χρονο Μιχάλη Σαλμά για δύο υποθέσεις βιασμών που διαπράχθηκαν το 2016 στην Λεμεσό.

Για μια εκ των δυο υποθέσεων αντιμετώπιζε κατηγορία απαγωγής. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, μετά τον βιασμό του ενός θύματος των αρρωστημένων ορέξεών του, το κλείδωσε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE