ΛΕΜΕΣΟΣ: Την βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι – Στις Κεντρικές ο Μιχάλης Σαλμάς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την βίασε και την κλείδωσε στο σπίτι – Στις Κεντρικές ο Μιχάλης Σαλμάς

Κάτοικος... Κεντρικών Φυλακών θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο 37χρονος Μιχάλης Σαλμάς, σύμφωνα με απόφαση του μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού. 

Ποινή πέντε χρόνων φυλάκισης επιβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (1/11) στον 37χρονο Μιχάλη Σαλμά για δύο υποθέσεις βιασμών που διαπράχθηκαν το 2016 στην Λεμεσό.

Για μια εκ των δυο υποθέσεων αντιμετώπιζε κατηγορία απαγωγής. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, μετά τον βιασμό του ενός θύματος των αρρωστημένων ορέξεών του, το κλείδωσε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE