ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ και γενναιόδωρες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τον «Μέσι» της Ιορδανίας – Το ποσοστό που δικαιούται η ομάδα του

ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ και γενναιόδωρες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για τον «Μέσι» της Ιορδανίας – Το ποσοστό που δικαιούται η ομάδα του

Ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο πως ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Αλ Τάμαρι, ήδη απασχολεί ομάδες του εξωτερικού και τον έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Ομάδες και από το Βέλγιο ήδη έχει γραφτεί ότι τον έχουν στα υπόψιν τους τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, ενώ τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα τον φέρουν τον Αλ Τάμαρι να είναι στο στόχαστρο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας.

«Το διαμάντι της Ιορδανίας στο ραντάρ συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας» είναι ο τίτλος σε  ρεπορτάζ της Πέμπτης όπου αποκαλύπτει συνάμα ότι «Ετοιμάζουν γενναιόδωρες προτάσεις ώστε να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να διακόψει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στην Ευρώπη».

«Επαγγελματικές ομάδες της Prince Mohammed Bin Salman προετοιμάζονται να προσφέρουν γενναιόδωρες προσφορές στον Ιορδανό παίκτη για να τον πείσουν να διακόψει το επαγγελματικό του ταξίδι στην Ευρώπη και να επιστρέψει στη Μέση Ανατολή» αναφέρει η ιστοσελίδα kora.com.

Τέλος, γίνεται και αναφορά ότι σε ενδεχόμενη πώληση του Τάμαρι απο τον ΑΠΟΕΛ, τότε δικαιούται το 10% των εσόδων η Σαμπάμπ Αλ Ορντόν, μιας και από εκεί τον πήρε η Κυπριακή ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE