Συμφώνησαν και ξεκινούν άμεσα τη συνεργασία με Γέσπερ Φρέντμπεργκ

Συμφώνησαν και ξεκινούν άμεσα τη συνεργασία με Γέσπερ Φρέντμπεργκ

Ο 37χρονος Δανός προπονητής, Γέσπερ Φρεντμπεργκ, θα γίνει σύντομα αρχιπροπονητής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Είχε δουλέψει στην Ομόνοια με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ενίσχυση για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» ξεκινούν άμεσα την συνεργασία τους με τον Δανό προπονητή, Γέσπερ Φρέντμπεργκ. Ο νεαρός κόουτς θα ξεκινήσει αρχικά πιλοτικά την συνεργασία του με το «τριφύλλι» και στην συνέχεια θα αναλάβει τον ρόλο του αρχιπροπονητή. Ο Φρέντεμπεργκ είχε αποτελέσει επιλογή του Νίκου Νταμπίζα στις ακαδημίες της Ομόνοιας ενώ για αρκετά χρόνια δούλεψε στα τμήματα υποδομής της Άαρχους. Παράλληλα, από την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσει συνεργασία και με παιδοψυχολόγο που έχει ειδικότητα στην αθλητική ψυχολογία.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ΔΗΣΥ – Άλμα: «Ρητορική μίσους» καταγγέλλει η Πινδάρου

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επανήλθε σήμερα στη δημόσια αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατηγορώντας τον για «τοξικό και διχαστικό λόγο», που – σύμφωνα με το κόμμα – υπερβαίνει τα όρια της πολιτικής κριτικής και εγγίζει τα όρια της ρητορικής μίσους.

BEST OF TOTHEMAONLINE