Ξανά στο ΔΡΟΜΟ η ομάδα του Απόλλωνα – Τι έγινε

Ξανά στο ΔΡΟΜΟ η ομάδα του Απόλλωνα – Τι έγινε

Την περασμένη Τρίτη το Themasports.com σας ενημέρωσε για τη συμφωνία που έχει γίνει για να μπορεί η ομάδα καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα του Απόλλωνα να χρησιμοποιεί το γήπεδο του Λυκείου Πολεμιδιών.

Διαβάστε:

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στο γήπεδο… Βρέθηκε ΛΥΣΗ για τον Απόλλωνα

Το βράδυ της Πέμπτης, όμως, υπήρξε… παρέμβαση από την ΑΕΚαραβά, η οποία έβαλε στο γήπεδο μικρά παιδιά και παραβίασε τη συμφωνία, η οποία έχει γίνει!

Χαρακτηριστική η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλος της ομάδας της ομάδας του Απόλλωνα…

«Ντροπή μόνο αυτό έχω να πω. Δυστυχώς αυτή τη φορά η ΑΕΚ Καραβά με το έτσι θέλω μπήκε στο γήπεδο, φέρνοντας μικρά παιδιά σαν ασπίδα, να βγάλει έξω από το γήπεδο άτομα με αναπηρία, τη στιγμή που του γήπεδο παραχωρήθηκε μετά από συμφωνία με τα άτομα αυτά. Λυπάμαι πως καταντήσαμε εμείς οι ανθρώποι τόσο άσπλαχνοι, τόσο μικροί»!

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE