Άγριο φονικό στην Αγία Νάπα – Γάζωσαν 33χρονο Κύπριο

Άγριο φονικό στην Αγία Νάπα – Γάζωσαν 33χρονο Κύπριο

Νεκρός έπεσε έπειτα από πυρά αγνώστων 33χρονος Κύπριος, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να έστησαν ενέδρα θανάτου στον 33χρονο σε συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Φέρονται να πυροβόλησαν αρχικά το θύμα. Ο 33χρονος να γλίτωσε από τα πρώτα πυρά και να προσπάθησε να διαφύγει από την σκηνή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Σημειώνεται ότι το όχημα του 33χρονου εντοπίστηκε από γυναίκα οδηγό στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, ενώ η σωρός του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της τα πρώτα στοιχεία που οδηγούν στα κίνητρα του άγριου φονικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.