ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ‘ναι συνεπής σε ακόμη ένα «καυτό» τεστ – Τι σκαρώνει ο Κέρκεζ

Να ‘ναι συνεπής σε ακόμη ένα «καυτό» τεστ – Τι σκαρώνει ο Κέρκεζ

Πάει να παίξει στην πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος, κατά την τελευταία διετία, σήμερα η πρωτοπόρος ΑΕΛ. Φιλοξενείται από την κυπελλούχο ΑΕΚ στο δικό της σπίτι, θα επιδιώξει να ανταποκριθεί σε άλλο ένα δύσκολο τεστ. Ο στόχος φυσικά για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, είναι να «σπάσει» την έδρα της ΑΕΚ, για να στείλει άλλο ένα ηχηρό μήνυμα, ότι μπορεί για πολύ μεγάλα πράγματα φέτος.

Ο νεαρός Μαυροβούνιος αμυντικός Ράσο, είναι ο μοναδικός παίχτης που δεν υπολογίζεται. Θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στο πόδι, έτσι κι αλλιώς δεν έχει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής σε επίσημο ματς.

Επανέρχονται οι Ζτραβκόφσκι, Ντάνι Μπενίτεθ, μάλλον και ο Βοζίνια. Μόνο ο νεαρός Σκοπιανός χαφ έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο αρχικό πλάνο. Αν τον έχει με τους βασικούς ο Κέρκεζ, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Πορτογάλος χαφ Λεάντρο Σίλβα. Εκτός απρόοπτου οι άλλοι δέκα θα είναι αυτοί που ξεκίνησαν με την Ένωση την περασμένη αγωνιστική. Ο Πρότσεκ  στο τέρμα. Οι Νιλς Τεξέιρα και Γουίλερ στα αμυντικά άκρα. Οι Αντρέ Τεσέιρα και Λαφράνς θα είναι οι στόπερ. Οι άλλοι δυο παίχτες του άξονα της μεσαίας γραμμής, θα είναι οι Γκαζτανάγκα και Άλεξ Ντα Σίλβα. Στα φτερά θα είναι οι Μανουέλ Τόρες και Αντρέας Αβραάμ, με τον Χουράδο να είναι ο φουνταριστός.

Καμιά 500αριά φίλοι της ομάδας, αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο «ΑΕΚ Αρένα». Οι περισσότεροι, όπως συνηθίζεται, θα δουν την ομάδα από την τηλεόραση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top