Περιπέτεια για την Miss Κύπρος- Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο

Περιπέτεια για την Miss Κύπρος- Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο

Δυστυχώς η πορεία της όμορφης καλλονής από την επαρχία Αμμοχώστου ολοκληρώνεται πρόωρα χωρίς να έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί στα τελευταία στάδια του παγκόσμιου διαγωνισμoύ Μiss Earth που διεξάγεται στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Miss Κύπρος 2017 Μαρίας Αρμενάκη τις τελευταίες ώρες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα σε Νοσοκομείο και τους γιατρούς να αναφέρουν ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία μέχρι να αναρρώσει.

Όπως αναφέρει είναι πολύ στεναχωρημένη που δεν θα μπορέσει να συνεχίσει καθώς αυτή και η ομάδα της προετοιμάζονταν ένα χρόνο για να έχει μια πολύ καλή πορεία και παρουσία στον διαγωνισμό.

Εμείς να ευχηθούμε στην όμορφη Μαρία ταχεία ανάρρωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE