ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν δρόμοι εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν δρόμοι εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στο κοινό που διακινείται στις περιοχές των κοινοτήτων Άγιος Θεράπων και Λόφου, στην επαρχία Λεμεσού, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας 3/11 σε δύσβατη περιοχή των δύο κοινοτήτων.

 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11.30το βράδυ και συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Η πυρκαγιά παραμένει ανεξέλεγκτη, ενώ το έργο κατάσβεσης της δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Οι δρόμοι Άλασσας – Αγίου Θεράπων και Πλατρών – Λόφου είναι κλειστοί για τους διερχόμενους οδηγούς, λόγω της πυρκαγιάς και των προσπαθειών που καταβάλλονται για ασφαλή κατάσβεση της.

Καλείται το κοινό, να αποφεύγει τις διακινήσεις προς τις πιο πάνω περιοχές, ιδιαίτερα οι κυνηγοί που θα εξορμήσουν στα ορεινά για τη σημερινή έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης

LIVE: «Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης

«Πέφτει η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοινώνει την απόφασή του για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων, πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη, σε μια διαδικασία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE