ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν δρόμοι εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν δρόμοι εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στο κοινό που διακινείται στις περιοχές των κοινοτήτων Άγιος Θεράπων και Λόφου, στην επαρχία Λεμεσού, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας 3/11 σε δύσβατη περιοχή των δύο κοινοτήτων.

 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11.30το βράδυ και συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Η πυρκαγιά παραμένει ανεξέλεγκτη, ενώ το έργο κατάσβεσης της δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Οι δρόμοι Άλασσας – Αγίου Θεράπων και Πλατρών – Λόφου είναι κλειστοί για τους διερχόμενους οδηγούς, λόγω της πυρκαγιάς και των προσπαθειών που καταβάλλονται για ασφαλή κατάσβεση της.

Καλείται το κοινό, να αποφεύγει τις διακινήσεις προς τις πιο πάνω περιοχές, ιδιαίτερα οι κυνηγοί που θα εξορμήσουν στα ορεινά για τη σημερινή έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.