ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν δρόμοι εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεισαν δρόμοι εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στο κοινό που διακινείται στις περιοχές των κοινοτήτων Άγιος Θεράπων και Λόφου, στην επαρχία Λεμεσού, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας 3/11 σε δύσβατη περιοχή των δύο κοινοτήτων.

 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11.30το βράδυ και συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Η πυρκαγιά παραμένει ανεξέλεγκτη, ενώ το έργο κατάσβεσης της δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Οι δρόμοι Άλασσας – Αγίου Θεράπων και Πλατρών – Λόφου είναι κλειστοί για τους διερχόμενους οδηγούς, λόγω της πυρκαγιάς και των προσπαθειών που καταβάλλονται για ασφαλή κατάσβεση της.

Καλείται το κοινό, να αποφεύγει τις διακινήσεις προς τις πιο πάνω περιοχές, ιδιαίτερα οι κυνηγοί που θα εξορμήσουν στα ορεινά για τη σημερινή έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE