Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ στην τηλεθέαση για εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης

Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ στην τηλεθέαση για εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης

Η εκπομπή που δεν απευθύνεται στο ελληνοκυπριακό κοινό πήρε το απόλυτο μηδέν στην τηλεθέαση. Πρόκειται για το δελτίο ειδήσεων που μεταδίδεται στην αγγλική και τουρκική γλώσσα.

Κάτι η υπερπληροφόρηση κάτι το γεγονός ότι δεν μετριέται η τηλεθέαση στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου οδήγησε τις ειδήσεις στην τουρκική και αγγλική γλώσσα σε μηδενικά νούμερα την Δευτέρα (29/10). Η εκπομπή μεταδίδεται στο ΡΙΚ2.

Να σημειώσουμε όμως ότι το ΡΙΚ υποχρεούται να έχει ειδήσεις στην τουρκική και αγγλική γλώσσα αφού θεωρούνται μεταξύ των επίσημων γλωσσών της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με τις συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.