Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ στην τηλεθέαση για εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης

Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ στην τηλεθέαση για εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης

Η εκπομπή που δεν απευθύνεται στο ελληνοκυπριακό κοινό πήρε το απόλυτο μηδέν στην τηλεθέαση. Πρόκειται για το δελτίο ειδήσεων που μεταδίδεται στην αγγλική και τουρκική γλώσσα.

Κάτι η υπερπληροφόρηση κάτι το γεγονός ότι δεν μετριέται η τηλεθέαση στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου οδήγησε τις ειδήσεις στην τουρκική και αγγλική γλώσσα σε μηδενικά νούμερα την Δευτέρα (29/10). Η εκπομπή μεταδίδεται στο ΡΙΚ2.

Να σημειώσουμε όμως ότι το ΡΙΚ υποχρεούται να έχει ειδήσεις στην τουρκική και αγγλική γλώσσα αφού θεωρούνται μεταξύ των επίσημων γλωσσών της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με τις συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE