Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ στην τηλεθέαση για εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης

Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ στην τηλεθέαση για εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης

Η εκπομπή που δεν απευθύνεται στο ελληνοκυπριακό κοινό πήρε το απόλυτο μηδέν στην τηλεθέαση. Πρόκειται για το δελτίο ειδήσεων που μεταδίδεται στην αγγλική και τουρκική γλώσσα.

Κάτι η υπερπληροφόρηση κάτι το γεγονός ότι δεν μετριέται η τηλεθέαση στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου οδήγησε τις ειδήσεις στην τουρκική και αγγλική γλώσσα σε μηδενικά νούμερα την Δευτέρα (29/10). Η εκπομπή μεταδίδεται στο ΡΙΚ2.

Να σημειώσουμε όμως ότι το ΡΙΚ υποχρεούται να έχει ειδήσεις στην τουρκική και αγγλική γλώσσα αφού θεωρούνται μεταξύ των επίσημων γλωσσών της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με τις συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.