ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έρευνες δείχνουν κακόβουλη ενέργεια με στόχο 44χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έρευνες δείχνουν κακόβουλη ενέργεια με στόχο 44χρονη

Κακόβουλη ενέργεια εξετάζει πλέον η Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, στη σκηνή όπου άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα 44χρονης στην Λεμεσό.

Αρμόδια πηγή, ανέφερε στο ThemaOnline ότι μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 20:00 της Κυριακής (4/11), λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mercedes C180 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Αγίου Νικολάου, με τον τοπικό Πυροσβεστικό Σταθμό να ανταποκρίνεται με 2 οχήματα.

Χ.Ζ.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE