ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έρευνες δείχνουν κακόβουλη ενέργεια με στόχο 44χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έρευνες δείχνουν κακόβουλη ενέργεια με στόχο 44χρονη

Κακόβουλη ενέργεια εξετάζει πλέον η Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, στη σκηνή όπου άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα 44χρονης στην Λεμεσό.

Αρμόδια πηγή, ανέφερε στο ThemaOnline ότι μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 20:00 της Κυριακής (4/11), λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mercedes C180 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Αγίου Νικολάου, με τον τοπικό Πυροσβεστικό Σταθμό να ανταποκρίνεται με 2 οχήματα.

Χ.Ζ.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE