ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έρευνες δείχνουν κακόβουλη ενέργεια με στόχο 44χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έρευνες δείχνουν κακόβουλη ενέργεια με στόχο 44χρονη

Κακόβουλη ενέργεια εξετάζει πλέον η Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, στη σκηνή όπου άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα 44χρονης στην Λεμεσό.

Αρμόδια πηγή, ανέφερε στο ThemaOnline ότι μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 20:00 της Κυριακής (4/11), λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mercedes C180 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Αγίου Νικολάου, με τον τοπικό Πυροσβεστικό Σταθμό να ανταποκρίνεται με 2 οχήματα.

Χ.Ζ.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE