ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έρευνες δείχνουν κακόβουλη ενέργεια με στόχο 44χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι έρευνες δείχνουν κακόβουλη ενέργεια με στόχο 44χρονη

Κακόβουλη ενέργεια εξετάζει πλέον η Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, στη σκηνή όπου άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα 44χρονης στην Λεμεσό.

Αρμόδια πηγή, ανέφερε στο ThemaOnline ότι μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 20:00 της Κυριακής (4/11), λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mercedes C180 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Αγίου Νικολάου, με τον τοπικό Πυροσβεστικό Σταθμό να ανταποκρίνεται με 2 οχήματα.

Χ.Ζ.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.