ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου, η πρώτη… γνωριμία! Τα ΘΕΤΙΚΑ και τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ στο ντεμπούτο του

Αναστασίου, η πρώτη… γνωριμία! Τα ΘΕΤΙΚΑ και τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ στο ντεμπούτο του

Νέα εποχή στην Ομόνοια με τον Ελλαδίτη τεχνικό Γιάννη Αναστασίου να κάνει ντεμπούτο στον πράσινο πάγκο και μάλιστα με νίκη.

Μια νίκη που ήρθε για το τριφύλλι μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες και σε μια περίοδο που οι πάντες και τα πάντα αμφισβητούνται. Τι είδαμε όμως στο ντεμπούτο του Αναστασίου με την Ομόνοια; Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μικρή ανάλυση…

Σε γενικές γραμμές το ντεμπούτο του κρίνεται επιτυχημένο και τα όποια αρνητικά εμφανίστηκαν ήταν εμφανή κατάλοιπα της προηγούμενης κακής διαχείρισης σε συνδυασμό με τα κακά αποτελέσματα…

Ο Ελλαδίτης κόουτς κατέβασε την ομάδα του στον αγώνα με τον Ερμή με αρκετές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα ματς, δίνοντας φανέλα βασικού σε Λόρα και Μανρίκε στα άκρα της άμυνας, σε Πρέτσε και Αντόνια όπως επίσης και στον Φάνο Κατελάρη.

Τα θετικά

Μετά από το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο η Ομόνοια έδειξε πως είχε πλάνο και στόχους μέσα στο παιχνίδι αν και εμφανίστηκαν πολλά από τα… κακά του πρόσφατου παρελθόντος με Ολίβα και Γκόμεθ.

Οι πράσινοι πίεσαν τον Ερμή στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά μετά τον 25′ έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες. Κύριο χαρακτηριστικό ήταν η υπερφόρτωση της δεξιάς πτέρυγας με Λόρα (ανέβαινε συνεχώς), Χριστοφή (ήταν ορεξάτος και κινητικός) και Άλεξ Σοάρες, ο οποίος είχε ένα διαφορετικό ρόλο.

Οι πράσινοι σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλώνιζαν από τη δεξιά πτέρυγα δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στον Ερμή αν και στο τέλος το κερδισμένο πέναλτι ήρθε από ενέργεια του Αντόνια από αριστερά.

Σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχη η Ομόνοια όμως στην επανάληψη εμφανίστηκαν αρκετά προβλήματα.

Τα αρνητικά 

Δέχθηκε γκολ γρήγορα στο δεύτερο μέρος από το πουθενά όμως ευτυχώς για τον Αναστασίου απάντησε γρήγορα με δεύτερο εύστοχο πέναλτι του Γκόμεθ (σε μια φάση που αν υπήρχε φάουλ ήταν εκτός περιοχής και όχι εντός).

Οι πράσινοι του Αναστασίου έδειχναν να τα χάνουν για λίγα λεπτά όμως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Η συνέχεια όμως ήταν δύσκολη καθώς εμφανίστηκε ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Ομόνοιας. Η φυσική κατάσταση των παικτών του τριφυλλιού…

Οι τριφυλλοφόροι πιέστηκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο χωρίς ο Ερμής να έχει απαραίτητα τις λύσεις αλλά και τις φάσεις για να σκοράρει. Λίγο η ψυχολογία και η πίεση από τις συνεχόμενες ήττες και ο φόβος ενός νέου κακού αποτελέσματος σε συνδυασμό με την κακή φυσική κατάσταση έβαλαν την Ομόνοια υπό πίεση.

Σε γενικές γραμμές το ντεμπούτο του Ελλαδίτη στον πράσινο πάγκο κρίνεται θετικό χωρίς όμως να μπορούμε ακόμη να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα. Από την άλλη όμως είδαμε αρκετές κινήσεις που έδειξαν αέρα αλλαγής. Τώρα κατά πόσο μπορεί να αναστήσει την Ομόνοια αυτό θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε…

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top