Η Ευρυδίκη όρισε ημερομηνία γάμου – Η αποκάλυψη για την εκκλησία σε Κύπρο ή Ελλάδα – VIDEO

Η Ευρυδίκη όρισε ημερομηνία γάμου – Η αποκάλυψη για την εκκλησία σε Κύπρο ή Ελλάδα – VIDEO

Η μέρα που όρισε για τον τρίτο της γάμο η Ευρυδίκη είναι σημαδιακή...

Η Ευρυδίκη την Δευτέρα, 5/11,  βρέθηκε στην εκπομπή  της Χριστιάνας Αριστοτέλους και ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για τον γάμο της με τον σύντροφό της, Μπομπ Κοτσιώνη.

Η Ευρυδίκη δεν δίστασε να αποκαλύψει την ημερομηνία που πρόκειται να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η μέρα που όρισε με  τον Μπομπ Κοτσιώνη για να παντερυτούν είναι η Παρασκευή, 30 Αυγούστου.

 

Όπως είπε αυτή η ημερομηνία είναι σημαδιακή, αφού είναι η μέρα γνωριμίας τους.

Όσον αφορά στην εκκλησία η Ευρυδίκη είπε ότι δεν έχουν κλείσει ακόμα εκκλησία και δεν ξέρουν αν ο γάμος τους θα γίνει στην Κύπρο ή στην Ελλάδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE