ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κίτρινος πυρετός» για ΠΕΝΤΕ παίκτες της ΑΕΛ – Το ΘΕΤΙΚΟ νέο ενόψει Απόλλων

«Κίτρινος πυρετός» για ΠΕΝΤΕ παίκτες της ΑΕΛ – Το ΘΕΤΙΚΟ νέο ενόψει Απόλλων

Η ΑΕΛ δέχθηκε αρκετές κίτρινες κάρτες (πέντε συνολικά) στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην «Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα, πέντε παίκτες της να βρίσκονται πλέον στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και να κινδυνεύουν να χάσουν το επόμενο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας τους απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Πρόκεται για τους Γκαστανιάγα, Αβραάμ, Γουίλερ, Λαφράνς και Μπενίτεζ. Όποιος από αυτούς αντικρίσει την κίτρινη κάρτα στο Λεμεσιανό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα, τίθεται εκτός πλάνων από το ματς με τους «ερυθρόλευκους» του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Να σημειώσουμε ότι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Λαφράνς ήταν στο όριο από τους πιο πάνω παίκτες και το θετικό για τον Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει Απόλλων, είναι ότι τουλάχιστον αυτός δεν «κιτρινίστηκε» και ως εκ τούτου, θα είναι παρών στο Λεμεσιανό ντέρμπι.

Και όπως απέδειξε για μία ακόμη φορά με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στην «Αρένα», η παρουσία του στα μετόπισθεν είναι ΚΟΜΒΙΚΗ για την καλή ανασταλτική λειτουργία της Λεμεσιανής ομάδας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top