ΠΑΦΟΣ: 'Κάρφωσαν' 23χρονο για κλοπή και διάρρηξη

ΠΑΦΟΣ: 'Κάρφωσαν' 23χρονο για κλοπή και διάρρηξη

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησε την Τρίτη 6/11 η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας.


Η σύλληψη του 23χρονου έγινε απόψε 19:35  μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του. Ο 23χρονος  φέρεται να εμπλέκεται σε διάρρηξη που διαπράχθηκε πριν από λίγο χρονικό διάστημα σε κατοικία σε χωριό της Επαρχίας Πάφου.

Ανακρινόμενος ο συλληφθείς  σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE