Κυκλοφορούσε σαν 'κύριος' - Έχει καταδικαστεί σε 20ετη φυλάκιση

Κυκλοφορούσε σαν 'κύριος' - Έχει καταδικαστεί σε 20ετη φυλάκιση

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Σαν... κύριος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ένας 45χρονος Έλληνας, παρά την πολύ βαριά ποινή που του είχε επιβληθεί μετά την καταδίκη του για υπεξαίρεση και πλαστογραφία με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, η οποία μάλιστα ήταν τελεσίδικη!

Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' φυγόποινος εντοπίστηκε στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η απόφαση που του επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών και 5ετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE