ΚΥΠΡΟΣ: Άμεση η καταδίκη των Γερμανών φιλάθλων για παράνομες ουσίες

ΚΥΠΡΟΣ: Άμεση η καταδίκη των Γερμανών φιλάθλων για παράνομες ουσίες

Άμεση εκδίκαση και καταδίκη τεσσάρων προσώπων για κατοχή ναρκωτικών και μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο στάδιο ΓΣΠ, πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων και Eintracht Frankfurt που έγινε την Πέμπτη (8/11).

Στην άμεση καταχώρηση για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, υποθέσεων παράνομης κατοχής ναρκωτικών και μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων σε αθλητικό χώρο προχώρησε την Παρασκευή (9/11) η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων που συνελήφθησαν χθες βράδυ, στο στάδιο ΓΣΠ, στην Λευκωσία, λίγο πριν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων και Eintracht Frankfurt.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας τα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 20, 25, 26 και 27 ετών, οπαδοί της Eintracht, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχων που γίνονταν στις εισόδους του σταδίου, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, εντοπίστηκαν να κατέχουν από μία φωτοβολίδα ο καθένας, ενώ στην κατοχή του 26χρονου, εντοπίστηκε επίσης, ποσότητα 0,1 γραμμαρίου κοκαΐνης.

Κατά την εκδίκαση των υποθέσεων , το Δικαστήριο έκρινε ένοχους τους τέσσερις κατηγορούμενους, οι οποίοι παραδέχτηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου ενοχή στη διάπραξη των αδικημάτων.

Το Δικαστήριο επέβαλε στους τέσσερις κατηγορούμενους ποινή προστίμου 400 ευρώ για τη μεταφορά επικίνδυνου αντικειμένου σε αθλητικό χώρο, ενώ στον 26χρονο, επιβλήθηκε επιπρόσθετα ποινή προστίμου 250 ευρώ για την παράνομη κατοχή ναρκωτικών. Οι τέσσερις καταδικασθέντες κατέβαλαν άμεσα την πληρωμή των προστίμων που τους επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο.

Τη διάπραξη των αδικημάτων είχαν διερευνήσει ο Αστυνομικό Σταθμός Στροβόλου και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, στη συνεδρίαση που σηματοδότησε την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, πήρε αποφάσεις που προκαλούν πολιτικό αντίκτυπο και συζητήσεις εντός και εκτός κόμματος. Η εξαίρεση από τον κανόνα των τριών θητειών για τους βουλευτές Γιώργο Λουκαΐδη και Άριστο Δαμιανού, σε συνδυασμό με την απουσία από τα ψηφοδέλτια της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Κώστα Κώστα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα τόσο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ όσο και για τις ισορροπίες στη βάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE