ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με δύο πρόσωπα αλλά κτύπησε… δις σε καίρια σημεία!

Με δύο πρόσωπα αλλά κτύπησε… δις σε καίρια σημεία!

Με τα γκολ του Νατέλ (26′) και του Εφραίμ (45+1) ο ΑΠΟΕΛ εξαργύρωσε την υπεροχή του στο πρώτο μισό του ημιχρόνου και προηγείται με 2-0. Η ΕΝΠ ξύπνησε μετά το γκολ που πέτυχε όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Με διάθεση να πιέσει ψηλά και να πάρει τα ηνία του αγώνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΑΠΟΕΛ ενώ η ΕΝΠ αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος.

Οι γαλαζοκίτρινοι ανανέωναν συνεχώς τις επιθέσεις τους και απείλησαν πρώτα στο 3′ με γυριστή κεφαλιά του Ρέζα που έφυγε εκτός και στο 10′ το δυνατό πλασέ του Ζαχίντ μέσα από την περιοχή σταμάτησε ο Κλέιμαν με διπλή προσπάθεια.

Στο 14ο λεπτό ο Ρέζα από πολύ κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 16′ από θέση τετ-α-τετ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Κλέιμαν.

H ΕΝΠ συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο και στο 26΄το πλήρωσε με τον Νατέλ να σκοράρει με δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή.

Μετά το γκολ οι βυσσινί ξεθάρρεψαν ενώ οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έδειξαν να εφησυχάζουν με αποτέλεσμα η ΕΝΠ να απειλήσει τρεις φορές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με Ρόου, Ολίβα και Ριέρα (28′, 38′, 42′) όμως ο Ρομό φώναξε παρών και στις τρεις περιπτώσεις.

Τελικά, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζαχίντ εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά με έξυπνη πάσα στον Εφραίμ και αυτός από το ύψος της περιοχής σκόραρε για το 2-0 με δυνατό σουτ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top