Με δύο πρόσωπα αλλά κτύπησε… δις σε καίρια σημεία!

Με δύο πρόσωπα αλλά κτύπησε… δις σε καίρια σημεία!

Με τα γκολ του Νατέλ (26′) και του Εφραίμ (45+1) ο ΑΠΟΕΛ εξαργύρωσε την υπεροχή του στο πρώτο μισό του ημιχρόνου και προηγείται με 2-0. Η ΕΝΠ ξύπνησε μετά το γκολ που πέτυχε όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Με διάθεση να πιέσει ψηλά και να πάρει τα ηνία του αγώνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΑΠΟΕΛ ενώ η ΕΝΠ αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος.

Οι γαλαζοκίτρινοι ανανέωναν συνεχώς τις επιθέσεις τους και απείλησαν πρώτα στο 3′ με γυριστή κεφαλιά του Ρέζα που έφυγε εκτός και στο 10′ το δυνατό πλασέ του Ζαχίντ μέσα από την περιοχή σταμάτησε ο Κλέιμαν με διπλή προσπάθεια.

Στο 14ο λεπτό ο Ρέζα από πολύ κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 16′ από θέση τετ-α-τετ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Κλέιμαν.

H ΕΝΠ συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο και στο 26΄το πλήρωσε με τον Νατέλ να σκοράρει με δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή.

Μετά το γκολ οι βυσσινί ξεθάρρεψαν ενώ οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έδειξαν να εφησυχάζουν με αποτέλεσμα η ΕΝΠ να απειλήσει τρεις φορές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με Ρόου, Ολίβα και Ριέρα (28′, 38′, 42′) όμως ο Ρομό φώναξε παρών και στις τρεις περιπτώσεις.

Τελικά, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζαχίντ εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά με έξυπνη πάσα στον Εφραίμ και αυτός από το ύψος της περιοχής σκόραρε για το 2-0 με δυνατό σουτ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE